Идеално.Мк

Директен лет од Охрид до Виена со Визер

Од нискобуџетната авио компанија Визер, најавија директен лет од Охрид до Виена. Летовите започнуваат од 15 Ноември кога ја отвораат новата дестинација во нивната понуда. Виена претставува центар на класичната музика во Европа, град кој долго време бил кралска престолнина, изобилува со музеи, палати и други знаменитости. Точно на почеток на новата година се одржуваат многу познати настани како Балот на Виенската филхармонија и Новогодишниот концерт. Декемвриските денови ги носат Божиќниот Саем во Ратхаус и Божиќниот пазар во Шпителберг, ароматичните ал фреско вина во Шенбурн во комбинација со познатата шницла. И штом веќе сте во градот зошто да не се упатите на запад кон скијачките терени во Салзбург на северните Алпи?

Визер Охрид до Виена нов лет

 

Најевтини летови од Охрид до Виена

 

Во продолжение ви претставуваме листа на најевтините повратни летови годинава до новата дестинација.

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 15/11/2018 до 20/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 15/11/2018 до 22/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 20/11/2018 до 22/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 20/11/2018 до 27/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 22/11/2018 до 27/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 22/11/2018 до 29/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 27/11/2018 до 04/12/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 27/11/2018 до 29/11/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 29/11/2018 до 04/12/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 29/11/2018 до 06/12/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 04/12/2018 до 06/12/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 04/12/2018 до 11/12/2018 599.00 599.00
1198.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 06/12/2018 до 11/12/2018 599.00 599.00
1768.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 17/11/2018 до 20/11/2018 1169.00 599.00
1768.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 17/11/2018 до 22/11/2018 1169.00 599.00
1768.00 Ohrid-Vienna-Ohrid 20/11/2018 до 24/11/2018 599.00 1169.00

Ова е одлична можност за граѓаните на Охрид и околината, но и за останатите краеви за евтино патување во Европа. Продолжете да не следите за да останете во тек со најевтините и најубави патувања кои ви се достапни.

Дополнително може да ги разгледата нашиот претходен натпис за прошетка во Виена.

палатата Белведере во Виена

 

7 thoughts on “Директен лет од Охрид до Виена со Визер

  1. MichaelCok

    Gurgaon is a city just southwest of New Delhi in northern India. It’s known as a financial and technology hub. The Kingdom of Dreams is a large complex for theatrical shows. Sheetala Mata Mandir is an orange-and-white-striped Hindu temple. The Vintage Camera Museum showcases cameras and prints spanning a century. West of the city, Sultanpur National Park is home to hundreds of bird species.

    Gurugram

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *